DE VELDEN KREEKRIJK

DE NIEUWSTE WIJK VAN ASSENDELFT

Brochure

Kreekrijk ligt vlakbij natuur, luttele auto- of treinminuten van het gezellige centrum van Zaandam en Amsterdam, authentieke dorpjes, heerlijk schone stranden en historische polder landschappen. Kreekrijk wordt gerealiseerd tussen Busch en Dam, de Provincialeweg-spoorlijn Saendelft (Parkrijk) en De Omzoom. Er worden gefaseerd circa 950 woningen gerealiseerd. Centraal gelegen aan de grens van de groene zoom, wordt Kreekrijk verrijkt met het nieuwe deelplan De Velden.

De Velden in Kreekrijk bestaat totaal uit 111 woningen, waarvan 77 eengezinswoningen en 34 appartementen verdeeld als koop- of huurwoning. Zoals boven op de kaart te zien is worden de woningen over vier velden verdeeld gerealiseerd en zijn onder te verdelen in:

  • 36 Rijwoningen
  • 18 Twee-onder-een-kapwoningen
  • 1 Vrijstaande woning
  • 8 Beneden- bovenwoningen
  • 14 Rug-aan-rugwoningen (huur)
  • 34 Appartementen (waarvan 15 huur)

Kreekrijk staat bekend om zijn woningen in Zaanse architectuur stijl. Ook in de Velden wordt deze architectuurstijl doorgetrokken. Zo worden bij diverse woningblokjes de eerste verdieping voorzien van een typisch Zaanse gevel. In mooie Zaanse kleuren voor een gevarieerd en speels straatbeeld. Zie jij je hier straks wonen in een van de woningen van deelplan De Velden? Meld je dan nu alvast aan. Wij houden je dan op de hoogte over de ontwikkelingen van het plan. Tevens ontvang je een persoonlijk bericht over de start verkoop van deze woningen.