Fase 2 in verkoop!

Goed nieuws: vandaag is de verkoop van de 2e fase van project De Velden gestart! In plandeel E worden 55 woningen gerealiseerd: eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Allemaal in de mooie Zaanse architectuurstijl welke in heel Kreekrijk terug te vinden is.
 

WIL JE OOK WONEN IN DE VELDEN KREEKRIJK?
Schrijf je dan direct in via het digitale inschrijfformulier in je persoonlijke accountomgeving. Meer informatie over het project vind je op de website. Ook onder de downloads tref je uitgebreide informatie over alle woningen.
 

TOEWIJZINGSPROCEDURE
Het digitale inschrijfformulier bestaat uit vragen met betrekking tot je NAW-gegevens, jouw financiële situatie en uiteraard jouw woningvoorkeuren. Nadat je het digitale inschrijfformulier hebt ondertekend stel je jezelf kandidaat voor een van je voorkeurswoningen. We proberen de meest ideale kandidaat per woning te vinden. Wij houden hierbij rekening met de hoogst mogelijke voorkeur en de financiële (on)mogelijkheden. Wanneer een geschikte kandidaat voordoet nemen wij contact op voor het inplannen van een nieuwbouwgesprek.


VRIJBLIJVEND ADVIES
Bij het kopen van een nieuwe woning komt veel kijken. Een nieuwe hypotheek, een eventuele overbrugging en mogelijk ook de verkoop van jouw huidige woning. Als geïnteresseerde voor project De Velden helpen wij je graag. Wij bieden een vrijblijvend hypotheekadvies en/of verkoopadviesgesprek voor je huidige woning aan. Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden. 

 

VRAGEN?
Neem gerust contact met ons op, we helpen graag! 
Met vriendelijke groet,


Bert van Vulpen makelaars + hypotheken
Tel: 075-647 2060
nieuwbouw@bertvanvulpen.nl

Naar overzicht