OPEN HUIS

In fase 2 van De Velden in Kreekrijk komen 6 ruime 2 onder 1 kapwoningen in Zaanse stijl, deels gelegen met tuin op het zuiden en aan het water met een woonoppervlakte tot maar liefst 170 m2. 

Exclusieve tweekappers met onderscheidende kenmerken
Hoewel er in Kreekrijk een ruim aanbod is aan tweekappers, onderscheiden de woningen in De Velden zich in een aantal opzichten. Dit vind je terug in het feit dat deze woningen - als enige van het huidige aanbod in Kreekrijk - zijn voorzien van een eigen bodemwarmtepomp. Dit type pomp heeft een erg laag energieverbruik met een hoge warmteopbrengst en zorgt o.a. voor vloerverwarming én vloerkoeling. Door het gebruik hiervan i.s.m. zonnepanelen en een uitstekende isolatie zijn de woningen nagenoeg energieneutraal en hebben daardoor een A++++ energielabel. Hierdoor kan je tot maar liefst €50.000 extra lenen.
Daarnaast wordt de zolderverdieping van deze woningen standaard opgeleverd met 2 slaapkamers en een afgesloten installatieruimte.

Jarenlang zorgeloos wonen in een duurzame woning met meer dan voldoende ruimte? Dat kan in De Velden. Neem contact op met Bert van Vulpen voor meer informatie.

OPEN HUIS
Zie jij je zelf wonen in een van deze riante 2 onder 1 kapwoningen? We organiseren binnenkort een kijkmoment bij de tweekappers welke in aanbouw zijn. Dit zijn de tweekappers uit fase 1 waarvan er nog enkele beschikbaar zijn. Je bent, na aanmelding, van harte welkom tijdens het open huis op vrijdag 23 februari tussen 14:00 en 15:00 uur.  Je kan tijdens dit open huis alleen bij de tweekappers kijken. 

Aanmelden
Let op! In verband met de veiligheid op de bouwplaats is het noodzakelijk dat je je vooraf aanmeldt via nieuwbouw@bertvanvulpen.nl waarna je van ons een bevestiging van je bezoek en verdere instructies ontvangt. 

Naar overzicht