De Velden is een gloednieuw deelplan van de nieuwbouwwijk Kreekrijk in Assendelft. Onderdeel van het plan zijn 55 nagenoeg energieneutrale eengezinswoningen met bodemwarmptepomp: 36 rijwoningen, 18 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning, allemaal in de sfeerrijke Zaanse architectuurstijl.

Bouwvergunning is definitief (dus geen vertraging door uitspraak Raad van State inzake stikstof)!

Spreekt dit jou aan? Bekijk dan de woningen en schrijf je in.

De Velden: Veel variatie in eengezinswoningen

De 36 hoekwoningen en tussenwoningen liggen aan knusse straatjes met volop bomenpracht en groen. De 18 twee-ondereen- kapwoningen en de vrijstaande woning zijn gelegen aan water, met diepe tuinen op de zonzijde.

Net als bij een traditioneel Zaans dorp kenmerken De Velden zich door veel variatie in woningtypen, ligging en gevelarchitectuur. Kijk eens naar het veelzijdige metselwerk, de houtlook-elementen en de karakteristieke gevelkleuren, met het kenmerkende Zaanse groen. Met een woonoppervlak van 128 tot wel 156 vierkante meter verdeeld over drie woonlagen bieden de woningen volop leefruimte voor het hele gezin.

Doordat ook de tweede verdieping is ingedeeld, beschik je over 3 tot wel 5 (slaap)kamers. Je kunt op de zolder ook één grote kamer realiseren. Wat dacht je van een fijne studeer- of werkkamer of een game-room voor de kinderen? Bij elke woning hoort een losse berging voor onder meer de fietsen.

De Velden omvat in totaal vier kleinschalige veldjes, die direct grenzen aan de parkzone van Kreekrijk. Het kleinschalige en typisch Zaanse karakter van de buurt gaat goed samen met ruimte voor de auto. Parkeren kan langs de straat of op de parkeerplaats op het binnenterrein. De meeste hoekwoningen krijgen een of twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Enthousiast over plan De Velden in Kreekrijk Assendelft? De verkoop is gestart. Meld je aan en mis niks.

Kindvriendelijk Kreekrijk

Kreekrijk is ideaal voor gezinnen met jonge en opgroeiende kinderen. Bij de ontwikkeling stonden verkeersveiligheid en speelvoorzieningen voorop. Er is een basisschool in de wijk zelf. Kinderen kunnen dus spelen op straat en lopend naar school of naar de sportvelden. En natuurlijk spelevaren op het water. Tieners rijden makkelijk naar de middelbare school in Assendelft via de speciale fietsvoorrangsweg.